BLEFAROPLÀSTIA

Dr. Fèlix Chavarria - cirurgia estètica

Blefaroplàstia


 Blef. superior 60'           Blef.completa 120'
Blef. superior: anestèsia local (sedació opcional)
Blef. completa: anestèsia local + sedació  
Baixa laboral: 7 dies blef. superior i 10-12 dies blef. completa
Durada de l’efecte:  anys 

La cirurgia de les parpelles, coneguda com a blefaroplàstia, és un procediment quirúrgic mínimament invasiu que permet l'extracció de l'excés de greix i pell de les parpelles superiors i inferiors. 

On es realitza? És una tècnica de Cirurgia Ambulatòria que es realitza en el quiròfan del Centre Mèdic Medes amb una estada d'entre 3 i 4h.

Quins resultats s'obtenen? L'objectiu és reduir la caiguda de la parpella superior i reduir les "bosses" de la parpella inferior, aconseguint una mirada oberta i alegre, i reduïnt l'aspecte de cansat que provoquen l'excés de pell i les bosses". 

Cal prendre alguna precaució deprés  del tractament? És important seguir les indicacions del metge durant els dies següents a la intervenció. Les més importants són hidratar bé la conjuntiva, no forçar la vista i repós. 

Poden aparèixer efectes adversos?  Durant les primeres 24-48h sol haver-hi inflamació que desapareix ràpidament. Poden aparèixer envermelliments i petits hematomes que desaparèixen en pocs dies i es poden dissimular amb maquillatge.

Quina és la seva durada? La durada dels resultats obtinguts és d'anys, i dependrà de cada persona.