Cirurgia Estètica

CIRURGIA ESTÈTICA. Permet la millora de l'aspecte físic gràcies a tractaments que es realitzen a quiròfan. En general, els temps de recuperació són curts, d'hores a dies.  El fét de disposar de quiròfan propi ens permet ser ràpids a l'hora de programar les intervencions sense ingrés, com són les blefaroplàsties, correcció de cicatrius, otoplàsties, lipossuccuions... En cas de requerir ingrés, es realitzarà en una clínica concertada prèviament. 

Dr. Fèlix Chavarria

Blefaroplàstia

La cirurgia de les parpelles, coneguda com a blefaroplàstia, és un procediment quirúrgic mínimament invasiu que permet l'extracció de l'excés de greix i pell de les parpelles superiors i inferiors.

Otoplàstia

L' otoplàstia és la cirurgia que es realitza per a reposicionar les orelles prominents, aconseguint que es situïn més enganxades al cap. 

Cirurgia de mama

El tractament de la mama és dels més demandats en cirurgia estètica, destacant l'augment de volum, l' elevació o la  reducció de mama.  

Ginecomàstia

El terme ginecomàstia prové de la paraula grega usada per a definir “mames similars a les de la dona”. Consisteix en l'augment de la grandària de la mama en l'home per un desequilibri dels nivells hormonals. 

Lífting de cuixes

El lífting de cuixes, és un procediment quirúrgic que busca millorar la forma i textura de les cuixes, sobretot en casos amb excés de pell que no millora amb exercici.

Lífting de braços

La Braquioplàstia o lífting de braços és una cirurgia que consisteix en eliminar l'excés de greix i corregir el despenjament de la pell d'aquesta àrea.

Abdominoplàstia

L'abdominoplàstia és la intervenció quirúrgica que consisteix a extirpar l'excés de pell i greix localitzat en la zona baixa i mitjana abdominal i a corregir la flaccidesa muscular per a reforçar la musculatura de la paret abdominal.  

Liposucció

Tècnica per a eliminar greix acumulat en pacients que no ho aconsegueixen  mitjançant dietes ni exercici físic. Cal tenir en compte que no es tracta d'una tècnica de pèrdua de pes.

MEDICINA ESTÈTICA. Tractaments que permeten millorar i/o mantenir l'aspecte físic, enlentint el procés d'envelliment, i que es realitzen a la consulta mèdica sense necessitat de quiròfan, permetent una incorporació immediata a les activitats habituals. 

Dr. David Moriscot

Arrugues d'expressió. Botox

Tècnica utilitzada pel tractament de les arrugues d’expressió. Consisteix en la infiltració d’una proteïna natural la toxina botulínica tipus A que actúa a nivell dels músculs produïnt la seva relaxació i aconseguint un aspecte molt natural.

Implants facials

Els materials d’ompliment són materials biocompatibles amb consistència de gel que s’utilitzen per a corregir els signes de l’envelliement. El producte més utilízat és l’àcid hialurònic. 

Augment de llavis

El tractament de llavis és un dels més demandats en Medicina Estètica gràcies a l’aparició de materials injectables molt segurs com l´àcid hialurònic.

Hidratació facial

Tècnica que es realitza en petites infilracions a nivell intradèrmic, a través de les quals s'administren productes que augmenten la hidratació. Els més utilitzats són l’àcid hialurònic, vitamines, aminoàcids  i minerals 

Píling

La paraula "peeling" significa exfoliar o descamar. S'apliquen diferents substàncies químiques sobre la pell, habitualment àcids, aconseguint un aspecte més jove. 

Cel·lulitis

La cel·lulitis consiteix en una alteració de la microcirculació venosa i limfàtica que provoca alteracions en l'estructura i aspecte de la pell. Afecta sobretot a dones a abdomen, glutis i cuixes. 

Depilació làser

La depilació amb làser es basa en la utilització de tecnologia làser per a l'eliminació permanent del pèl no desitjat. La persona més capacitada per a la realització del tractament és el metge especialista en Medicina Estètica o el Dermatòleg.